Nyheter

2017-01-25
shaker kamin

DESIGN: Antonio Citterio & Toan Nguyen
Eld är sällskaplighet. Människor och familjer har alltid samlats omkring den värmande eldstaden. ”shaker” påminner oss om detta. Det är inte enbart en kamin, utan även en modern tolkning av hemmets hjärta. Den avskalade designen är mångsidig och passar till alla interiörer och den kompakta storleken gör att den passar in i varje boendesituation. Denna kamin utstrålar eldens ursprungliga gemytlighet. Som tillbehör finns det även en bänk, som gör att man kan sitta bekvämt nära elden, så som förr i tiden.

2017-01-05
Bruuner Urfeuer - Öppna eldstäder

En brasa tillägnad dina sinnen - utformad för alla dem som söker en verklig upplevelse snarare än bara en uppvärmningslösning.

2016-03-23
Vi finns nu på houzz

Ni hittar oss nu även på houzze där vi presentera oss och vår olika varumärken.

2016-02-15
Nordbygg mässa, bygg & vvs

Vi ses på Nordbygg den 5-8 april 2016 på Stockholmsmässan i Älsjö. Vi finns i monter C07:21.

Läs mer om mässan här »

 

2015-06-08
AGA och Falcon - Sommarkampanj

Passa på att utnyttja vår sommarkampanj för att förnya ditt kök.

Köp en ny spis eller fläkt eller splasch-back och få 5 % rabatt.

Köp 2 eller flera produkter och få 10 % rabatt.

Kampanjen gäller från 15/6 till 15/8. Kampanjen gäller alla produkter i AGA och Falcon sortiment.

Kontakta din återförsäljare för att göra dina inköp.

2014-12-04
Norsk Stenmiljö, inreding

 

Natursten har genom århundraden använts som byggmaterial i Norden. Tidigare var detta material endast tillgängligt för proffesionella aktörer, men tack vara Norsk Stenmiljö är nu natursten tillgängligt för alla.

Natursten har en livslängd som du inte hittar i andra byggmaterial. Stenen väcker känslor i oss människor. Den är solid, stadig och samtidigt livs levande. Så har det varit i generationer. Och så kommer det att förbli.

2013-10-14
Maestro Kakelugn

Nu finns det ett sortiment med moderna kakelugnar.

  • Stora eldstadsglas
  • Kaklad runt om
  • Lätt att montera
2013-09-05
Brunner BSK-kaminer

BSK 07 Architektur-kamin finns i två varianter, en högre och en lägre modell. BSK 08 är vår Kompakt-kamin 51/67, nu tillgänglig som systemkamin.

BRUNNERs systemkaminer består av en kamininsats och måttanpassade byggdelar av värmebetong, som schematiskt sammansätts ovanpå varandra.

2013-09-05
Rund systemkamin, BSO

Tack vare detta moduluppbygda system är det möjligt att uppföra en kamin i ditt hem inom bara några timmar, så att du kan njuta av värmen och mysfaktorn som blir resultatet av den öppna elden.

Brunner BSO, Brunners Systemkaminer med värmelagring har utvecklats speciellt för kunder som söker en smidig lösning för uppvärmninig, men inte vill kompromissa med kvaliteten. Den beprövade kakelugnsinsatsen HKD 2,2 kan enkelt sättas upp bara genom att bygga upp den värmelagrande betongen steg för steg.