AGA Six-Four Spis (el / gas)

87 200,00 kr

Matlagning i toppklass.

AGA Six-Four (6x4) är en AGA spis på utsidan och en elektrisk spis på insidan. Denna har samma fina utseende som en traditonell AGA spis men fungerar som en konvetionell spis.

AGA Six-Four har gashäll med 6st brännare, 3st ugnar, 2st varmluftsugnar, 1st sjudningsugn och 1st keramisk grill med snabbstart.

Färg

Gashäll för naturgas eller gasol med 6 brännare

Keramisk elektrisk grill

2 st Varmluftsugnar

Elektrisk sjudningsugn

Digital timer

Stekplatta för gashällen

Gjutjärnsdörrar - unikt för AGA. Dessa dörrara är gjorda i gjutjärn med emaljerad ytbehandling.

Gashällen ger snabb värme och inkluderar en wok-brännare. Gashällens är täckt av gjutjärnsgaller för att lätt hantera dina grytor och samtidigt lätt att rengöra.

Den keramiska grillen med snabbstart ger snabbt full värme och är designad för att eliminera kalla områden så att du får en jämn grillyta på din mat.

De två varmluftsugnarna ger en jämn spiridning av värmen i hela ugnen vilket ger dig möjlighet att laga mat på flera nivåer och på hela ugnens bredd.

Sjudningsugnen är perfekt för långkok och för att torka bröd eller liknande.

Inre delen av ugnen är speciellt utformad för att det skall vara lätt att rengöra. Med denna yta håller sig ugnen också ren av sig själv under tillagning.

För att du lättare skall kunna planera din dag så finns det på varmluftsugnen en Digital timer som ger möjlighet att programmera den för att starta när du vill helt automatiskt.

En grillplatta levereras med alla AGA Sex-Fyra med gashäll för naturgas. Denna grillplatta har dels en räfflad grillyta för kött och fisk och dels en slät grillyta för andra rättter.

Välj till en kraftfull anpassad köksfläkt
En kraftfull köksfläkt, speciellt framtagen för AGA Sex-Fyra finns som tillval. Den är designad för att passa perfekt till din AGA Sex-Fyra.
(Tillval, se: AGA Six-Four Fläkt)